MENU

Pánské zimní golfové kalhoty Under Armour CGI Showdown Taper Pant

  • Pánské zimní golfové kalhoty Under Armour CGI Showdown Taper Pant
Katalogové číslo: E2922, Výrobce:

Under Armour

Pánské zimní golfové kalhoty využívají technologie ColdGear v kombinaci s Infrared technologií k udržení ideálního množství tepla přesně tam, kde potřebujete. Příjemný materiál s technologií Storm1 Vás udrží v teple a suchu i za nepříznivého počasí.

Použitý materiál odvádí vlhkost a rychleji vysychá.

Technologie 4-way stretch umožňuje větší mobilitu oděvu v jakémkoli směru. Pružný pas poskytuje maximální komfort. Design se čtyřmi kapsami a zúženými nohavicemi.

Storm Armour® - Takto označené oděvy se vyznačují zvýšenou voděodpudivostí. Technologie povrchové úpravy DWR (Durable Water Repellent) zajišťuje, že kapky se do materiálu nevsáknou, ale stečou po něm. Díky tomu je oblečení označené jako Storm vhodné do každého počasí.

4-Way Stretch - Technologie tkanin s příměsí elastanu, která umožňuje roztažitelnost materiálu ve všech 4 směrech. Oděv díky tomu nabízí lepší pohyblivost, příjemně se nosí a v neposlední řadě rychleji odvádí vlhkost a schne.

Moisture Transport system - Technologie odvádějící pot od těla, tím umožňuje jeho rychlejší schnutí a udrží vás v suchu a pohodlí.

Složení a údržba: 91% Polyester, 9% Elastan
Produkt je vyprodaný
Prohlédněte si ostatní Volnočasové
Katalogové číslo: E2922, Výrobce: Under Armour