MENU

Dámské golfové kraťasy Under Armour Links Short

  • Dámské golfové kraťasy Under Armour Links Short
Katalogové číslo: E1945, Výrobce:

Under Armour

Dámské golfové kraťasy klasického vzhledu s pěti kapsami jsou vhodné i pro běžné nošení. Jsou vyrobeny z jemného tkaného materiálu s vynikající prodyšností, odvádí vlhkost a zabraňují vzniku zápachu, aby jste zůstali v pohodlí během celé Vaší hry.

Použitý materiál a konstrukce šortek umožnují maximální možnost pohybu. Příjemný materiál s technologií Storm Vás udrží v teple a suchu i za nepříznivého počasí.

Loose střih - Volný střih pro extra pohodlí. Plný, volný střih pro větší rozsah pohybu a vzdušnost.

4-Way Stretch - Technologie tkanin s příměsí elastanu, která umožňuje roztažitelnost materiálu ve všech 4 směrech. Oděv díky tomu nabízí lepší pohyblivost, příjemně se nosí a v neposlední řadě rychleji odvádí vlhkost a schne.

Moisture Transport system - Technologie odvádějící pot od těla, tím umožňuje jeho rychlejší schnutí a udrží vás v suchu a pohodlí.

Storm Armour® - Takto označené oděvy se vyznačují zvýšenou voděodpudivostí. Technologie povrchové úpravy DWR (Durable Water Repellent) zajišťuje, že kapky se do materiálu nevsáknou, ale stečou po něm. Díky tomu je oblečení označené jako Storm vhodné do každého počasí.

Složení a údržba: 90% Polyester, 10% Elastan
Produkt je vyprodaný
Prohlédněte si ostatní Kraťasy a šortky
Katalogové číslo: E1945, Výrobce: Under Armour